START i Vestfold
Starte egen bedrift? Vi hjelper deg i gang!

Slik bygger du en selgende nettside

Horten torsdag 5. april

Tema:
Hvordan bygge en selgende nettside? Hva er viktige faktorer å tenke på, slik at nettsiden gir effekt og kan bidra til konvertering av salg?
Sted:
Auditoriet F2-20, Forskningsparken i Vestfold, Raveien 205, Horten kommune. Bygg som ligger litt nord for Høgskolen i Sør-Øst Norge. Samme innkjøring som til høgskolen, men ta til høyre når du kommer inn på området fra rundkjøringen.
Tid:
18-20
Passer for:
Alle som har behov for å lage en selgende nettside
Foredragsholdere:
Henrik Haukelidsæter Day4 og Silje Bekkevold Light House Kreativt Byrå
Påmelding:
Det er desverre for sent å melde seg på dette arrangementet.
Påmelding innen:
onsdag, 4. april 2018, 20:00
Pris:
Gratis
Beskrivelse:

Kurset varer i 2 timer og baseres på foredrag / eksempler og diskusjon i plenum.

Litt om foredragsholderne:

Henrik Haukelidsæter er gründer av egen nettbutikk - Tilboligen.no, som i løpet av de siste 5 årene har blitt en av landets ledende innenfor drivhus. Oppbygging av nettbutikken har gitt Henrik stor kompetanse på hvordan du effektivt kan rute kunder til nettsiden, og hva som bidrar til salg. Nylig startet han også markedsbyrået Day4 // day4.no

Silje Bekkeviold jobber til daglig med merkevarebygging for nasjonale selskaper, blant annet med fokus på tydeliggjøring av varemerke via konsekvent bruk av design, samt strategi- og produksjon av innholdsmarkedsføring. Silje er gründer og innehaver av Ligthouse Kreativt Byrå // light-house.no