START i Vestfold
Starte egen bedrift? Vi hjelper deg i gang!

GRÜNDERUKA 2016 - BLI ENGASJERT OG INSPIRERT MED OSS!

I uke 46 tilbyr vi en rekke arrangementer i løpet av 5 dager på forskjellige steder i Vestfold – alt GRATIS. Målgruppe for arrangementene vil variere. Det vil være noe for både de med ideer, de som er litt i gang, de som har holdt på noen få år og de som er mer etablerte. Og du som bare er nysgjerrig er også velkommen!

Gründeruka i Vestfold skal skape begeistring for gründervirksomhet og innovasjon i Vestfold. Vi ønsker å heie på de som har fått det til, inspirere de som er i gang, og få fram optimisme og entusiasme hos de som har en god idé de ønsker å bygge videre på. Som en del av Global Entrepreneurship Week (GEW), lager vi en hel uke med aktiviteter i uke 46.

Vi er stolte av programmet for 2016 og med en rekke arrangementer i løpet av uken, vil det være noe for en hver smak. Det er gratis adgang på alle arrangementer, men det er ønskelig med påmelding grunnet kapasitet og evt. bevertning. Vi har nå åpnet for påmelding og håper du vil delta. Arrangørene er aktører som på oppdrag av, og i samarbeid med, Vestfold Fylkeskommune, jobber med entreprenørskap, innovasjon og forretningsmessig vekst. Prosjektgruppen består av personer fra disse arrangørene: Innovasjon Norge, Nettverksbanken Vestfold, Silicia – Vestfold Technology Incubator, DNB og START i Vestfold.

Programmet finner du her: http://grunderukavestfold.no

Gründeruka i Vestfold er en del av Global Entrepreneurship Week (GEW) http://no.gew.co/

 

VELKOMMEN!

Vennlig hilsen
Anne Grethe Bakken

Publisert: